divendres, 16 d’octubre del 2009

Presentació

Senzillament era una cosa que em rondava pel cap, especialment d'ençà que el nostre estimat facebook va enviar a l'agonia el fotolog, que en el seu moment ocupà les nostres cabòries cibernètiques i ara ens pareix tan llunyà; a part que el bloc (o blog? ara no entraré en debats filològics; potser més endavant si) me pareix més personal.

També cal dir que he aprofitat aquests dies en què me trob esperant l'inici de les classes i, si pot ser, una feineta, que en certa manera representen una nova etapa a la meva vida. Una nova etapa barcelonina.

El que pretenc des d'aquest humil espai és, principalment, compartir amb altres blocaires i tothom a qui li pugui parèixer minímament interessant totes aquelles inquitetuds que vagin trescant a partir d'ara pel meu caparrí: literàries, cinèfiles, historiogràfiques, musicals, polítiques, viatgeres... intentaré fer-ho d'una manera més o manco regular (sense posar-me cap objectiu, que per qualque cosa es tracta d'un entreteniment) i sense allargar-me massa en els escrits, que no me vull fer pesat.

I com que en aquesta primerenca entrada ja m'estic allargant massa, només afegiré que el títol es deu a que li estic agafant afecte a n'aquest barri barceloní, antic barri de pescadors, que ocupa espais tan emblemàtics com el Born, sta. Maria del Mar o el Fossar de les Moreres, i en el que tenc l'honor de residir (podríem dir que, exactament, el pis de Via Laietana es troba en la zona límitrof entre la Ribera i el Gòtic).

Au idò, esperem que tengui continuïtat!

3 comentaris:

  1. Estimadíssim Miquel!

    Evidentment ja te pots imaginar que m'encanta sa teva nova empresa! Quina il.lusió! :-) I que en seré una fidelíssima seguidora (o ho procuraré)! (i no m'estalviaré cap comentari, que ja saps que m'agrada, això de comentar, també... fins i tot pot ser que sigui jo hi tot, sa que se faci pesada) ;-p

    N'hauria de fer un, jo, de bloG, també... jeje

    Au idò!
    Ci vediamo di quà e di là!

    Muxus i abraxus!
    m*

    ResponElimina
  2. Benvingut Miquel, aviat serem una xarxa. Ja ho diuen:

    "...Donde caben dos, caben tres..."

    ResponElimina
  3. au idoi jo també me deixaré caure per aqui...

    ResponElimina